Meny

Tjenester.

Norges mest lønnsomme samarbeidspartner for teknologistartups?

Kort fortalt så har vi  to forretningsområder – konsulent og startupsamarbeid. Vi fyller rollen i en stillingsprosent som passer deg og kan sette sammen et skreddersydd team.

Vekstpartner

Hent inn markedsføringskompetanse ved å leie en deltids markedssjef eller fullverdig vekstpartner. Vår jobb er å gi deg størst avkastning på markedsbudsjettet.

Vi skaper vekst innen tre områder: Skaffe nye kunder, få mer ut av hver enkelt kunde (øke MRR/ARR) og få kundene til å bli så lenge som mulig (øke LTV).

Vi jobber alltid innsiktsbasert og smidig. Enten du ønsker en rådgiver, growth-hacker eller SEO-spesialist leverer vi resultater.

Teknologipartner

Hent inn teknisk kompetanse ved å leie en CTO, designer eller 360° teknologipartner. Vår jobb er å skape digitale produkter som gir sømløse kundeopplevelser og virkelige resultater.

Vi hjelper deg med å utvikle nye produkter, gjøre bedriften mer lønnsom, teknologiske beslutninger og forbedre brukerreisen med et helhetlig design.

Sammen skaper vi opplevelser som folk elsker.

Hvorfor Jobbe med Paletten?

01

Få resultater, ikke flisespikking

Skap mest verdi, så raskt som mulig. Vi kaster ikke bort tid og penger på unødvendig tull.

02

Din suksess, er vår suksess

Du Kommer som en kunde, blir som en partner og går som en ambassadør. Vi oppfører oss som om din bedrift er vår bedrift. Bare se hva folk sier.

03

Kjærlighet i alt vi gjør

Vi leverer høy kvalitet og tar stolthet i arbeidet vårt. Derfor legger vi kjærlighet i alt vi gjør. Dette skaper autentiske relasjoner og mer verdi, bare sjekk ut produktene vi har laget.

04

Fra komplekst til enkelt

Hvorfor? -et av våre favorittord. En enkel forklaring på et komplekst problem viser empati, forståelse og er nesten alltid å foretrekke. Klar for et sømløst samarbeid?

05

Forvent det lille ekstra

Vi ser hele bildet fra innsikt og strategi til gjennomføring og vekst. Smarte løsninger, riktig prioritering av oppgaver og nysgjerrighet er fine nøkkelord for hvordan vi jobber.

06

Verdier og prinsipper

Ideer starter og slutter med folk. Vi lytter og forstår; tar ansvar og eierskap. Kvalitet over kvantitet. Norges mest lønnsomme samarbeidspartner for teknologistartuper. 

Markedsføring som gir lønnsom vekst

Paletten skaper lønnsom vekst med digital markedsføring.

Vi jobber innsiktsbasert, smidig og finner den beste fremgangsmåten for å nå dine mål. Slik skaper vi resultater sammen.

Klar for å vokse?

Utvikling som fryder

Paletten snakker og skriver på alle språk. Frontend og backend.

Vi forstår samspillet mellom det kommersielle, teknologi og mennesket. Slik bygger vi digitale produkter som gir sømløse kundeopplevelser og virkelige resultater. Ved å jobbe innsiktsbasert og smidig, finner vi den beste fremgangsmåten for å nå dine mål.

Klar til å realisere visjonen din?

Design som blir elsket

Paletten gjør innsikt til kreative konsepter som fryder, treffer og konverterer. Sett alltid kunden først. De som blir elsket satser alt på sømløse brukeropplevelser.

Et design kan virke enkelt, men det ligger typisk mye arbeid bak. Vi starter med å forstå brukerne og deres utfordringer. Deretter holder vi workshops, jobber med ideer, lager prototyper og tester disse. Vi involverer både deg og kundene dine, dette mener vi er nøkkelen til å skape effektive resulater med design.

Klar for å bli elsket?

Hvordan jobber vi?

Vi forstår samspillet mellom det kommersielle, mennesket og teknologi. Enten vi bygger en startup, eller hjelper kule folk å revolusjonere verden er vår filosofi å gjennomføre prosesser som folk elsker. Slik bygger vi digitale produkter som gir sømløse kundeopplevelser og skaper virkelige resultater.

Nysgjerrig, empatisk og nytenkende
Innsikt
Hva kreves for suksess? Hva trenger målgruppen? Hva er mest effektivt og lønnsomt? Hvordan kan vi løse problemet? Hvilke forventninger har du? Forstå marked, bruker og deg.

Drøm stort. Start smått. Men fremfor alt, start.
01
Nysgjerrig, empatisk og nytenkende
Prosesser som folk elsker
Strategi
Hvordan oppnår vi suksess? Vi skreddersyr teamet etter oppgaven. Legger en strategi for alt som skal gjøres, tidfester og fordeler hvem som skal gjøre hva.

Visjon uten handling er en dagdrøm; handling uten visjon er et mareritt.
02
Prosesser som folk elsker
Fra problem til målbare resultater
Utførelse
Digitiale tjenester som funker sømløst; så enkelt og fortsatt så vanskelig. Alle på teamet jobber med flere fagområder. Derfor ser vi hele bildet fra innsikt og strategi til implementering og drift. Vi jobber innsiktsbasert, smidig og finner den beste fremgangsmåten for å nå dine mål. Slik skaper vi resultater.

Intelligens er ingenting uten glede.
03
Fra problem til målbare resultater
Fra bra til bedre
Læring
Vi tilbyr både oppskriften, utstyret og kokkene for å lykkes. Autentiske relasjoner og empati kombinert med en metodisk og datadrevet tilnærming sørger for mer verdi.

Det er bedre å drite seg ut enn å dø av forstoppelse.
04
Fra bra til bedre
Fra bedre til noen andre
Exit
Paletten gjør briljante ideer til sterke merkevarer. Vårt mål er å være markedets flinkeste problemløser, men noen ganger kan noen andre skape mer verdi.

Noen ganger blir det søl, men vi rydder alltid opp og serverer “misslykket” sjokoladekake. Mmm…
05
Fra bedre til noen andre

Slå av en prat med Brage?

Vi starter alltid med en hyggelig prat.