Meny

Paletten jobber smartere, enklere og lønnsømt med nysgjerrige folk.

Palettenmodellen

Kort sagt så har vi to forretningsområder – konsulent og startupsamarbeid. Enten vi bygger en startup eller skalerer en bedrift handler det om å skape verdi. Vi elsker langsiktige partnerskap. Sammen lager vi sømløse kundeopplevelser og lønnsomme bedrifter.

Vår tilnærming

Vi forstår samspillet mellom det kommersielle, mennesket og teknologi. Ved å jobbe innsiktsbasert og smidig, finner vi den beste fremgangsmåten for å nå dine mål. Dette gjør at vi skaper verdi så raskt som mulig uten å kaste bort tid og penger på unødvendig tull. Du kan alltid forvente et sømløst samarbeid med enkle prosesser, smarte løsninger og tydelig kommunikasjon. Din suksess, er vår suksess.

Prosess for suksess

Alle prosjekter er unike, derfor tilpasses fremgangsmåten deg og dine mål. Vellykkede prosjekter har noen fellestrekk. Vi mener de nedenstående prinsippene er et godt utgangspunktet. Men først tar vi en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe deg! Du er også hjertelig velkommen for en kaffe.

Nysgjerrig, empatisk og nytenkende
Innsikt✨
Innsiktsfasen handler om å bli kjent med deg, hva som skal oppnås og få en dypere forståelse av din sluttbruker. Vi kartlegger mål, definerer suksessparametere, lager en fremdriftsplan og forslag på arbeidsmetodikk. Designsprint eller workshop? Hvilke forventninger har du? Hvor mye koster det? Hvem skal gjøre hva?

Drøm stort. Start smått. Men fremfor alt, start.
01
Nysgjerrig, empatisk og nytenkende
Prosesser som folk elsker
Strategi🧠
Vi definerer hvem som skal involveres, budsjett og viktige milepæler. Vi ❤️ smidige prosesser som Design Thinking og Lean Startup. Dette er strategiske rammeverk for å gjennomføre effektive prosesser som setter kundens behov i sentrum. Sånt blir det lønnsomme bedrifter av, uten å kaste bort unødvendig tid.

Visjon uten handling er en dagdrøm; handling uten visjon er et mareritt.
02
Prosesser som folk elsker
Fra ide til MVP
Utførelse💪
Digitiale tjenester som funker sømløst; så enkelt og fortsatt så vanskelig. Alle på teamet jobber med flere fagområder. Derfor ser vi hele bildet fra innsikt og strategi til implementering og drift. Vi jobber innsiktsbasert, smidig og finner den beste fremgangsmåten for å nå dine mål. Slik skaper vi resultater.

Det er bedre å drite seg ut tidlig, enn å dø av forstoppelse.
03
Fra ide til MVP
Fra bra til best
Læring & Skalering🚀
Vi ❤️ Build-Measure-Learn. Forbedringer og nye iterasjoner kommer gjennom prøving og feiling. Med en kundesentrisk og datadrevet tilnærming skaper vi mer verdi i mindre steg. Slik skalerer vi bedrifter.

Oslo ble ikke bygget på en dag.
04
Fra bra til best
Fra oss til noen andre
Exit💸
De mest suksessfulle bedriftene satser alt på brukeropplevelser. Vår visjon er å være Norges mest lønnsomme partner for teknologistartups. Noen ganger kan noen andre skape mer verdi for sluttbruker enn oss. Derfor overlater vi sterke merkevarer til nye hender når det gir mening.

Godhet er den eneste investering som aldri slår feil.
05
Fra oss til noen andre

Våre verdier

01

Få resultater, ikke flisespikking

Skap mest verdi, så raskt som mulig. Vi kaster ikke bort tid og penger på unødvendig tull.

02

Din suksess, er vår suksess

Du Kommer som en kunde, blir som en partner og går som en ambassadør. Vi oppfører oss som om din bedrift er vår bedrift. Bare se hva folk sier.

03

Kjærlighet i alt vi gjør

Vi leverer høy kvalitet og tar stolthet i arbeidet vårt. Derfor legger vi kjærlighet i alt vi gjør. Dette skaper autentiske relasjoner og mer verdi, bare sjekk ut produktene vi har laget.

04

Fra komplekst til enkelt

Hvorfor? -et av våre favorittord. En enkel forklaring på et komplekst problem viser empati, forståelse og er nesten alltid å foretrekke. Klar for et sømløst samarbeid?

05

Forvent det lille ekstra

Vi ser hele bildet fra innsikt og strategi til gjennomføring og vekst. Smarte løsninger, riktig prioritering av oppgaver og nysgjerrighet er fine nøkkelord for hvordan vi jobber.

06

Ambisiøs og nysgjerrig

Ideer starter og slutter med folk. Vi lytter og forstår; tar ansvar og eierskap. Kvalitet over kvantitet. Vi skal være Norges mest lønnsomme partner for teknologistartups.

Utvikling av digitale produkter er litt som å bygge et hus. Fra arkitekttegninger til møblering av et ferdigstilt hus. Vi justerer prosessen utifra mål, budsjett og formål. På et overordnet nivå ser prosessen slik ut:

  1. Markedsanalyse og konseptutvikling
  2. Wireframe og brukerflyter
  3. Design
  4. Utvikling og implementering