Meny

Prosjekter.

Prosjekter og portefølje.

Alle
Digital markedsføring
Utvikling
Design
Nettsider
Innholdsproduksjon
Startup
Shifter
Digital markedsføring
Lawyered
Utvikling
ESG-NRG
Design
Seniorfilm case
Nettsider
pp - case ferdig
Nettsider
Serviceoptim front side
Design
oxø logo branding
Design
Pixel True Mockup medium
Innholdsproduksjon
yb salg økt
Utvikling
Mockup high Coviser
Nettsider
Nettside
Nettsider
yesboss case ferdig 1
Startup
Skjermbilde 2023-04-14 175423
Startup

Hør hva våre fornøyde kunder sier om oss!

Fractional CTO / Teknologipartner

Yesboss

Øker salget til små og store bedrifter, Yesboss er markedsplassen for B2B-salg. 

Paletten har vært med som partner og CTO siden selskapets etablering. Hele veien har vi vært opptatt av å bygge fantastiske kundeopplevelser. På veien har vi blitt flere og ansvaret tilpasses virksomhetens behov og livsfase.

Systemarkitektur, designprosesser, product-lead growth, kundereiser og partnerskap er noen viktige nøkkelord.

Designprofil og nettsider

Pensjonistpartiet

En energisk designprofil og nye nettsider for pensjonistpartiet.

Paletten fikk oppgaven å redesigne nettsidene til pensjonistpartiet og deres lokalpartier. Livsvisdom, lekenhet og empati ble sentrale nøkkelord som definerte prosessen og den visuelle identiteten.

Startup

Partnella

Partnella er en plattform for kundeverving og affiliatemarkedsføring, som gir bedrifter et skalerbart rammeverk for organisk vekst. 

Vi tester nye startupkonsepter som er bedre, rimeligere eller helst begge deler enn alternativene i markedet. Pilotkunder er med, Prototype er bygget og arbeidet med å bygge MVPen med tidligfasekunder er godt i gang. 

Nettbutikker og Fractional CMO

Coviser

Coviser lager helsekostprodukter og hadde et ønske om å skape en førsteklasses handleopplevelse på alle sine nettbutikker. Samarbeidet startet med en leveranse av fire nettbutikker og nettside for merkevaren.

Videre fikk Paletten oppgaven som en vekstpartner. Det systematiske arbeidet med organisk vekst og øke salget som en fractional CMO er allerede godt i gang. SEO, konverteringsoptimalisering, kundereiser, nettbutikk og Identitet er viktige nøkkelord.

Bånn gass!

Hvorfor Jobbe med Paletten?

01

Få resultater, ikke flisespikking

Skap mest verdi, så raskt som mulig. Vi kaster ikke bort tid og penger på unødvendig tull.

02

Din suksess, er vår suksess

Du Kommer som en kunde, blir som en partner og går som en ambassadør. Vi oppfører oss som om din bedrift er vår bedrift. Bare se hva folk sier.

03

Kjærlighet i alt vi gjør

Vi leverer høy kvalitet og tar stolthet i arbeidet vårt. Derfor legger vi kjærlighet i alt vi gjør. Dette skaper autentiske relasjoner og mer verdi, bare sjekk ut produktene vi har laget.

04

Fra komplekst til enkelt

Hvorfor? -et av våre favorittord. En enkel forklaring på et komplekst problem viser empati, forståelse og er nesten alltid å foretrekke. Klar for et sømløst samarbeid?

05

Forvent det lille ekstra

Vi ser hele bildet fra innsikt og strategi til gjennomføring og vekst. Smarte løsninger, riktig prioritering av oppgaver og nysgjerrighet er fine nøkkelord for hvordan vi jobber.

06

Verdier og prinsipper

Ideer starter og slutter med folk. Vi lytter og forstår; tar ansvar og eierskap. Kvalitet over kvantitet. Norges mest lønnsomme samarbeidspartner for teknologistartuper. 

Slå av en prat?

Alle prosesser starter alltid med en hyggelig prat. Du er hjertelig velkommen innom for en kaffe, men kan også møtes digitalt.

02.creative studio

Team Breaf

Brocade is the place where creative people invent, generate, develop and produce a tons of ideas everyday!

The toggles are working. Please, note, that you have to add a template to the library in order to be able to display it inside the toggles.
The toggles are working. Please, note, that you have to add a template to the library in order to be able to display it inside the toggles.
The toggles are working. Please, note, that you have to add a template to the library in order to be able to display it inside the toggles.

03.creative studio

The Project We Proud

During the years of work Brocade managed to create dozens of projects we love and proud. We worked with many respected companies and we loved this collaboration. Check below some of our projects we want you to see.

Group 6 CopyCreated with Sketch.

More Information?

Fill out your details and we will get back to you as soon as possible.