Meny

Paletten skalerer bedrifter med nysgjerrige folk.

Vi bygger teknologiselskaper med utvalgte partnere. Sammen skaper vi sømløse kundeopplevelser og lønnsomme bedrifter. Man trenger en ambisiøs partner som utfyller sine svakheter og gir bånn gass. 

Vekstpartner

Hent inn markedsføringskompetanse ved å leie en deltids markedssjef eller fullverdig vekstpartner. Vår jobb er å gi deg størst avkastning på markedsbudsjettet.

Vi skaper vekst innen tre områder: Skaffe nye kunder, få mer ut av hver enkelt kunde (øke MRR/ARR) og få kundene til å bli så lenge som mulig (øke LTV).

Vi jobber alltid innsiktsbasert og smidig. Enten du ønsker en rådgiver, growth-hacker eller SEO-spesialist leverer vi resultater.

Teknologipartner

Hent inn teknisk kompetanse ved å leie en CTO, designer eller 360° teknologipartner. Vår jobb er å skape digitale produkter som gir sømløse kundeopplevelser og virkelige resultater.

Vi hjelper deg med å utvikle nye produkter, gjøre bedriften mer lønnsom, teknologiske beslutninger og forbedre brukerreisen med et helhetlig design.

Sammen skaper vi opplevelser som folk elsker.

Hvorfor Jobbe med Paletten?

01

Få resultater, ikke flisespikking

Skap mest verdi, så raskt som mulig. Vi kaster ikke bort tid og penger på unødvendig tull.

02

Din suksess, er vår suksess

Du Kommer som en kunde, blir som en partner og går som en ambassadør. Vi oppfører oss som om din bedrift er vår bedrift. Bare se hva folk sier.

03

Kjærlighet i alt vi gjør

Vi leverer høy kvalitet og tar stolthet i arbeidet vårt. Derfor legger vi kjærlighet i alt vi gjør. Dette skaper autentiske relasjoner og mer verdi, bare sjekk ut produktene vi har laget.

04

Fra komplekst til enkelt

Hvorfor? -et av våre favorittord. En enkel forklaring på et komplekst problem viser empati, forståelse og er nesten alltid å foretrekke. Klar for et sømløst samarbeid?

05

Forvent det lille ekstra

Vi ser hele bildet fra innsikt og strategi til gjennomføring og vekst. Smarte løsninger, riktig prioritering av oppgaver og nysgjerrighet er fine nøkkelord for hvordan vi jobber.

06

Verdier og prinsipper

Ideer starter og slutter med folk. Vi lytter og forstår; tar ansvar og eierskap. Kvalitet over kvantitet. Norges mest lønnsomme samarbeidspartner for teknologistartuper. 

Fractional CTO / Teknologipartner

Yesboss

Øker salget til små og store bedrifter, Yesboss er markedsplassen for B2B-salg. 

Paletten har vært med som partner og CTO siden selskapets etablering. Hele veien har vi vært opptatt av å bygge fantastiske kundeopplevelser. På veien har vi blitt flere og ansvaret tilpasses virksomhetens behov og livsfase.

Systemarkitektur, designprosesser, product-lead growth, kundereiser og partnerskap er noen viktige nøkkelord.

Nettbutikker og Fractional CMO

Coviser

Coviser lager helsekostprodukter og hadde et ønske om å skape en førsteklasses handleopplevelse på alle sine nettbutikker. Samarbeidet startet med en leveranse av fire nettbutikker og nettside for merkevaren.

Videre fikk Paletten oppgaven som en vekstpartner. Det systematiske arbeidet med organisk vekst og øke salget som en fractional CMO er allerede godt i gang. SEO, konverteringsoptimalisering, kundereiser, nettbutikk og Identitet er viktige nøkkelord.

Bånn gass!

Startup

Partnella

Partnella er en plattform for kundeverving og affiliatemarkedsføring, som gir bedrifter et skalerbart rammeverk for organisk vekst. 

Vi tester nye startupkonsepter som er bedre, rimeligere eller helst begge deler enn alternativene i markedet. Pilotkunder er med, Prototype er bygget og arbeidet med å bygge MVPen med tidligfasekunder er godt i gang. 

Utvikling av digitale produkter er litt som å bygge et hus. Fra arkitekttegninger til møblering av et ferdigstilt hus. Vi justerer prosessen utifra mål, budsjett og formål. På et overordnet nivå ser prosessen slik ut:

  1. Markedsanalyse og konseptutvikling
  2. Wireframe og brukerflyter
  3. Design
  4. Utvikling og implementering

Slå av en prat med Brage?

Vi starter alltid med en hyggelig prat.