Meny

Øk lønnsomheten
med eksterne IT-konsulenter

Lei IT-konsulenter fra 450,- kr/t for å bygge og forvalte digitale produkter raskere og rimeligere. 

Kvalitetssikrede
konsulenter på 1-2-3!

Hvorfor leie?

Øk lønnsomheten med eksterne IT-konsulenter. Reduser driftskostnader, utfør prosjekter på rekordtid, eller styrk teamet midlertidig. Bygg og forvalt digitale produkter raskere og rimeligere. 

Når bør jeg leie?

Enten du er et nyetablert selskap eller en større organisasjon trenger du flinke folk. Vi hjelper deg når det er mye å gjøre eller du mangler spisskompetanse.

  • Ikke behov for en designer/utvikler på fulltid?
  • Lei upålitelige frilansere & dyre byråer?
  • Trenger hjelp i en periode?


Hvordan?

Rollen fylles i en stillingsprosent som passer deg og konsulenten oppfører seg som en ansatt. 

Ønsker du å utforske et startupsamarbeid? Vi jobber med utvalgte partnere som teknologipartner.

Trenger du
Designer? Frontend utvikler? Utviklerteam? Backend utvikler? Systemarkitekt?

Få gjennomføringsevne til å løse meningsfulle problemer. Vi er et lite nettverk som forstår samspillet mellom det kommersielle, teknologi og mennesket. 

Hør hva noen av våre fornøyde kunder sier om oss!

Hvorfor leie med Paletten?

Kvalitetssikret, raskt & enkelt

Vi håndterer rekruttering og arbeidsgiveransvaret. med Paletten får du en trygg, rimelig og fleksibel partner.

Kostnadseffektiv & fleksibel

Få konsulenten i den perioden du trenger, og betal kun for timene de jobber. En Norsk utvikler koster fort over 1 000 000,- i året.

100% fornøydgaranti

Fornøyde kunder og partnere er det vi lever av, derfor garanterer vi at du blir 100% fornøyd. Så enkelt.

Lønnsom utvikling med
IT-konsulenter

Med Paletten

Uten Paletten

Konsulenter
0 +
Partnere
0 +
Gjennomførte prosjekter
0 +

La oss finne folka for deg i dag!

Slik jobber vi sammen

Prosess for suksess

Første møte
Innsikt✨
Innsiktsfasen handler om å bli kjent med deg, hva som skal oppnås og få en dypere forståelse for hvilke kandidat du trenger. Vi definerer hvem som skal involveres, budsjett og viktige milepæler. Kompetanse? kontrakter? Hvilke forventninger har du? Hvor mye koster det? Hvem skal gjøre hva?
01
Første møte
Matching
Introduksjon av kandidater💪
Vi finner de beste konsulenten for å nå dine mål. Deretter legger vi frem ulike forslag, du kan du velge hvem du ønsker å ta en prat med. Pris og kontrakt er fremforhandlet på forhånd.
02
Matching
Oppstart
Oppstart🧠
Jobb med kandidaten du likte best, vi tar oss av det administrative og hjelper deg med onboarding.
03
Oppstart
Justering
Oj vokser du for fort🚀
Det er enkelt å justere kontrakten eller utvide teamet ytterligere. Dersom du ikke er fornøyd etter en uke, finner vi en ny kandidat og trenger ikke betale for den første uken. Du kan alltid forvente et sømløst samarbeid med enkle prosesser, smarte løsninger og tydelig kommunikasjon. Din suksess, er vår suksess.
04
Justering

Slik jobber vi sammen med ambisiøse folk.

Kort sagt så har vi to forretningsområder – Bemanning og Norske konsulenter og håndplukkede eksterne IT-konsulenter. Enten du trenger kortsiktig eller langsiktig kandidat, fyller vi rollen i en stillingsprosent som passer deg.

Vi samarbeider med utvalgte partnere som trenger en kombinerer vi betaling og opsjoner. Du kan abonnere på ubegrenset design & webutvikling med UXUI.

eller setter sammen et komplett teamSammen skaper vi sømløse kundeopplevelser og lønnsomme bedrifter.

Teknologipartner

Hent inn teknisk kompetanse ved å leie en CTO eller 360° techteam.

Vi hjelper deg med å utvikle nye produkter, teknologiske beslutninger og forbedre brukerreisen med et helhetlig design.

Sammen skaper vi opplevelser som folk elsker.

Startupsamarbeid

Hent inn markedsføringskompetanse ved å leie en deltids markedssjef eller fullverdig vekstpartner. Vår jobb er å gi deg størst avkastning på markedsbudsjettet.

Vi skaper vekst innen tre områder: Skaffe nye kunder, få mer ut av hver enkelt kunde (øke MRR/ARR) og få kundene til å bli så lenge som mulig (øke LTV).

Vi jobber alltid innsiktsbasert og smidig. Enten du ønsker en rådgiver, growth-hacker eller SEO-spesialist leverer vi resultater.

Designabonnement

Få Norges mest lønnsomme designpartner - Ubegrenset design til en fast månedspris.

Les mer

Fagområder jobber Paletten?

Hvorfor Paletten?

Paletten er et nettverk av konsulenter og spesialister innen design, utvikling og markedsføring. På denne måten får du ikke bare tilgang på én konsulent, men et dedikert team som finner de beste løsningene.

Vi bygger digitale produkter og skaper lønnsom vekst med ambisiøse folk. Enten du trenger litt hjelp eller mye, fyller vi rollen i en stillingsprosent som passer deg.

Ved å outsource til spesialister er det lettere å fokusere på kjernevirksomheten. Resultatet er produkter som kunden elsker og økt lønnsomhet, både for nyetablerte og større organisasjoner.

Strategiske partnerskap med nysgjerrige folk.

Kort sagt så har vi to forretningsområder – konsulent og startupsamarbeid. Vi fyller rollen i en stillingsprosent som passer deg eller setter sammen et komplett teamSammen skaper vi sømløse kundeopplevelser og lønnsomme bedrifter.

Vår visjon er å være Norges mest lønnsomme samarbeidspartner for teknologistartups.

Vekstpartner

Hent inn markedsføringskompetanse ved å leie en deltids markedssjef eller fullverdig vekstpartner. Vår jobb er å gi deg størst avkastning på markedsbudsjettet.

Vi skaper vekst innen tre områder: Skaffe nye kunder, få mer ut av hver enkelt kunde (øke MRR/ARR) og få kundene til å bli så lenge som mulig (øke LTV).

Vi jobber alltid innsiktsbasert og smidig. Enten du ønsker en rådgiver, growth-hacker eller SEO-spesialist leverer vi resultater.

Teknologipartner

Hent inn teknisk kompetanse ved å leie en CTO, designer eller 360° teknologipartner. Vår jobb er å skape digitale produkter som gir sømløse kundeopplevelser og virkelige resultater.

Vi hjelper deg med å utvikle nye produkter, gjøre bedriften mer lønnsom, teknologiske beslutninger og forbedre brukerreisen med et helhetlig design.

Sammen skaper vi opplevelser som folk elsker.

Hvorfor Jobbe med Paletten?

01

Få resultater, ikke flisespikking

Skap mest verdi, så raskt som mulig. Vi kaster ikke bort tid og penger på unødvendig tull.

02

Din suksess, er vår suksess

Du Kommer som en kunde, blir som en partner og går som en ambassadør. Vi oppfører oss som om din bedrift er vår bedrift. Bare se hva folk sier.

03

Kjærlighet i alt vi gjør

Vi leverer høy kvalitet og tar stolthet i arbeidet vårt. Derfor legger vi kjærlighet i alt vi gjør. Dette skaper autentiske relasjoner og mer verdi, bare sjekk ut produktene vi har laget.

04

Fra komplekst til enkelt

Hvorfor? -et av våre favorittord. En enkel forklaring på et komplekst problem viser empati, forståelse og er nesten alltid å foretrekke. Klar for et sømløst samarbeid?

05

Forvent det lille ekstra

Vi ser hele bildet fra innsikt og strategi til gjennomføring og vekst. Smarte løsninger, riktig prioritering av oppgaver og nysgjerrighet er fine nøkkelord for hvordan vi jobber.

06

Ambisiøs og Nysgjerrig

Ideer starter og slutter med folk. Vi lytter og forstår; tar ansvar og eierskap. Kvalitet over kvantitet. Vi skal være Norges mest lønnsomme partner for teknologistartups.

Fractional CTO / Teknologipartner

Yesboss

Øker salget til små og store bedrifter, Yesboss er markedsplassen for B2B-salg. 

Paletten har vært med som partner og CTO siden selskapets etablering. Hele veien har vi vært opptatt av å bygge fantastiske kundeopplevelser. På veien har vi blitt flere og ansvaret tilpasses virksomhetens behov og livsfase.

Systemarkitektur, designprosesser, product-lead growth, kundereiser og partnerskap er noen viktige nøkkelord.

Designprofil og nettsider

Pensjonistpartiet

En energisk designprofil og nye nettsider for pensjonistpartiet.

Paletten fikk oppgaven å redesigne nettsidene til pensjonistpartiet og deres lokalpartier. Livsvisdom, lekenhet og empati ble sentrale nøkkelord som definerte prosessen og den visuelle identiteten.

Startup

Partnella

Partnella er en plattform for kundeverving og affiliatemarkedsføring, som gir bedrifter et skalerbart rammeverk for organisk vekst. 

Vi tester nye startupkonsepter som er bedre, rimeligere eller helst begge deler enn alternativene i markedet. Pilotkunder er med, Prototype er bygget og arbeidet med å bygge MVPen med tidligfasekunder er godt i gang. 

Nettbutikker og Fractional CMO

Coviser

Coviser lager helsekostprodukter og hadde et ønske om å skape en førsteklasses handleopplevelse på alle sine nettbutikker. Samarbeidet startet med en leveranse av fire nettbutikker og nettside for merkevaren.

Videre fikk Paletten oppgaven som en vekstpartner. Det systematiske arbeidet med organisk vekst og øke salget som en fractional CMO er allerede godt i gang. SEO, konverteringsoptimalisering, kundereiser, nettbutikk og Identitet er viktige nøkkelord.

Bånn gass!

Markedsføring som gir lønnsom vekst

Paletten skaper lønnsom vekst med digital markedsføring.

Vi jobber innsiktsbasert, smidig og finner den beste fremgangsmåten for å nå dine mål. Slik skaper vi resultater sammen.

Klar for å skalere?

Vår tilnærming

Vi forstår samspillet mellom det kommersielle, mennesket og teknologi. Dette gjør at vi skaper verdi så raskt som mulig uten å kaste bort tid og penger på unødvendig tull. Du kan alltid forvente et sømløst samarbeid med enkle prosesser, smarte løsninger og tydelig kommunikasjon. Din suksess, er vår suksess.

Slå av en prat med Brage?

Først tar vi en uforpliktende prat om hva vi kan hjelpe deg med. Du er også hjertelig velkommen for en kaffe. ☕